Přejít na obsah

Fotka

C C Cam .

- - - - -

  • Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1 odpovědí na toto téma

#1
Teos42

Teos42

    Nováček

  • Uživatelé
  • 1 příspěvků(y)
  • MístoTurnu Magurele

Ce este un CCCam , ce face , cum se instaleaza , pe ce se instaleaza - pe receptor sau pe PC ?



#2
vulpea

vulpea

    Uživatel

  • Uživatelé
  • 43 příspěvků(y)
  • MístoCraiova

1.CCcam

Este un emu care are inclus si un cardreader. Ii spun "cardreader" pentru ca citeste cardul dar este legat intern de partea de emulare a cccam si nu poti folosi doar partea de citire a cardului pentru al lega de alt emu. Poate citi si din fisierul de key, accepta linie newcamd (N) din alt cardrserver si foloseste linii separate pentru legarea unui client si legarea unui server cccam. In acest fel poti seta o linie pentru un client fara sa si primesti tu una de la el, sau invers, dar poti folosi ambele legaturi astfel incat sa dai dar sa si primesti.
In afara faptului ca poate primi carduri prin linie N de la alte cardservere comunica doar pe protocol propriu,cccam, atat ca server cat si ca client.
Din cardurile autohtone, de exemplu, poate citi direct card via TVR dar emulatorul intern nu reuseste sa faca lumina. Alte carduri nici nu se pot folosi direct in cccam si asa avem nevoie de un cardserver care sa ne ajute cu citirea cardului legat de el. Atentie la update, nu trimite emm-urile catre cardserver in multe cazuri si trebuie asigurat update-ul cardului in alt mod.
Informatii mai exacte si detaliate sunt in subforumul dedicat cccam.

Sa explic putin care e diferenta in protocolul newcamd si cel cccam. Prin protocol newcamd se poate face share de regula doar la un singur card. Protocolul e unul simplu de comunicare intre doua emu pe un anumit port si functioneaza stabil. Protocolul cccam a fost, impreuna cu cel gbox, o revolutie in acest domeniu deoarece se pot "imparti" sau "sherui"mai multe carduri, cu caid/provid identic sau diferit si de la mai multi useri deodata. Adica, ca server cardul tau poate merge atat la partenerul tau de share cat si la partenerii lui si partenerii partenerilor lui. La fel ca si client, poti primi nu doar localul lui ci si a celor legati de el.

Thanks zmeura 


  • Toto se vám líbí marcusxxx


0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů